E te iloa le atinaʻe o loʻo iai nei o paipa faʻavevela eletise eletise i Saina?

Faatasi ai ma le faatelevaveina o le fetuunaiga o le fausaga fale gaosi oloa ouamea uamea faagaau eletise, o le pisinisi i le lumanaʻi o le a avea ma tauvaga o mea fou tekonolosi oloa, saogalemu lelei o oloa, ma tauvaga faʻailoga oloa. O oloa o le a atiaʻe agai i tekinolosi maualuga, maualuga maualuga, malosi faʻafefete, ma le umi o le auaunaga. O le isi itu o le atinaʻeina o le malosi o le faʻasaoina o le malosi. Mai le va'aiga o le fa'asaoina o le malosi, o le eletise o le malosi mama. Ole fa'afouga ole nanotechnology e fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o paipa fa'avevela nanometer i le fa'atinoga ma fa'aitiitia ai le fa'aaogaina o le malosi nai lo le masanipaipa fa'avevela eletise.

fa'a'a'a'a fa'avevela paipa1

I le mae'a ai o le tele o tausaga o atina'e, ua matua'i matua fa'alava fa'avevela eletise a Saina. Fa'atasi ai ma le fa'ateleina o le fa'atauva'a o maketi, o nisi o oloa opaipa fa'avevela eletiseua o'o i le saturation i le maketi, e mafua ai se tulaga o le le lava o sapalai. O nisi kamupani laiti e faigata ona ola. Ua ta'ua e le tele o tagata atamamai i le si'osi'omaga maketi o lo'o iai neifa'avevela tubular eletise, tulaga lelei ma tekinolosi e taua tele mo le ola o pisinisi. O le mana'oga autu foi lea mo le atina'eina malosi o paipa fa'avevela eletise a Saina, e fa'auluina ai le fa'apalapala fa'avevela eletise a Saina i le lalolagi. Faatasi ai ma le tele o taʻiala faʻavae ma lagolago faʻasaienisi ma tekinolosi, o paipa faʻavevela eletise o le a matua lautele le atinaʻe.

O luga o le fa'ainitaneti fa'avevela fa'aeletise e fa'atauina eletise? Matou te iloa uma lava o le mea faʻavevela, o le uaea faʻavevela eletise, e faʻapipiʻiina i le eletise, ae o le pito i luga o le faʻavevela eletise eletise e faʻapipiʻiina foi? O le tali e leai. Talu ai ona e le o faʻaaogaina eletise, o faʻamau faʻavevela eletise e faʻaaogaina lautele mo le faʻamafanafanaina o vai. O le a la le mea e le fa'amuina ai le eletise i luga o le fa'ainitaneti eletise? E mafua ona o le va i le va o le uaea faʻavevela eletise ma le atigi o le faʻavevela eletise eletise e masani lava ona faʻatumu i le paʻu, ma o le faʻatumuina o le paʻu o le magnesium oxide e faʻapipiʻi uma ma faʻafefe.

I le faagasologa o le atinaʻeina o le eletise faʻavevela eletise a Saina i le tele o tausaga talu ai, o tulaga faʻapipiʻi eletise eletise ua vave ona alualu i luma, ua mautu le tau o maketi, ma ua lelei le maketi. I le tali atu i le valaau a le setete, o le faʻasaoina o le malosi ua avea ma faʻavae ma sini o le atinaʻeina o pisinisi. O le alamanuia fa'avevela fa'avevela eletise e lua fa'atonuga tau atina'e. O le tasi o le atiina ae mai le tasi ituaiga i le tele o ituaiga ma faʻamatalaga. O le isi o le atiina ae i le itu o le faasaoina o le malosi.


Taimi meli: Oke-07-2024