E faʻafefea ona faʻamasinoina le lelei ma le le lelei o faʻavevela infrared ceramic mai luga?

Faʻafefea ona faʻamasinoina le lelei ma le le lelei o le Infrared Ceramic Heater Plate mai luga, o auala nei e mafai ona faʻatagaina i tatou e faia se faʻamasinoga muamua.

1. Laueleele averesi malosi malosi

O le maualuga o le maualuga o le maualuga o le malosi e mafai ona ausia, o le sili atu lea o le faʻatinoga o le faʻavevela.

2. Faatapulaa le vevela

O le maualuga o le faʻatapulaʻaina o le vevela, o le sili atu lea o le teteʻe o le vevela, o le umi o le auaunaga i le vevela tutusa, o le maualuga o le vevela faʻatapulaʻa, o le sili atu lea o le faʻatinoga o le faʻavevela.

3. Mamafa

Ole ituaiga tutusa ole Eletise Infrared Ceramic Heater e masani ona tautala, o le mama o le mamafa, o le maualuga o le vevela lelei.

Infrared Ceramic Heater3

4. Si'itia ma fa'amalieina fa'atinoga

O le vave o le tulaʻi ma le pa'ū, o le sili atu lea o le faʻavevela.

5. Ola tautua

O le ola tautua o se faʻailoga taua o faʻasologa o faʻatinoga o le Infrared Ceramic Heater Pad.O le umi o le ola tautua, o le sili atu lea o le faʻatinoga.

6. Aafiaga fa'asao malosi

E manino lava o le sili atu o le faʻaolaina o le malosi, o le sili atu lea o le faʻatinoina o le Infrared Ceramic Heating Pad.

7. Ia tumau

O le maualuga o le faʻaogaina o faʻamaufaʻailoga o le ituaiga tutusa o Infrared Ceramic Heater (siitia ma faʻamafanafanaga, mamafa, ma isi), sili atu le faʻatinoina o le faʻavevela.

O mea e le fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le vevela

1. Malamalama pupula

O le tulaga muamua o le Infrared Ceramic Heater o le faʻamafanafanaina, o le mea lea, o le maualuga o le emissivity ceramic, o le sili atu lea o lona faʻatinoga, o le susulu o le glaze e leai se mea e fai i le emissivity, ma o le glaze e faigofie ona liusuavai i le vevela maualuga, o le mea lea, o le e sili atu le susulu e le sili atu le vevela.

Afai ei ai ni ou masalosaloga i le elemene faʻavevela, pls faʻafesoʻotaʻi saʻo matou!

Feso'ota'iga: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314


Taimi meli: Iuni-13-2024