O le a le mea e iloa ai le mamao ogatotonu o fa'alava fa'avevela U-foliga?

Pe a oka tagata fa'atau U-foliga po'oFaiga fa'avevela foliga W, matou te faʻamaonia le mamao tutotonu o le oloa ma tagata faʻatau i lenei taimi. Aisea tatou te fa'amaonia ai le mamao ogatotonu oU-foliga fa'avevela paipama le tagata fa'atau?

O le mea moni, e le o malamalama o le mamao tutotonu o le mamao lea i le va o le faagaau ma le faagaau, o le mamao tutotonu o le faagaau faamafanafana e mulimuli i se tulaga masani, pe afai o le mamao i le va o le paipa ma le paipa e latalata tele, o le a. faʻateleina le faigata o le gaosiga, ae aʻafia ai foi le ola tautua o le faʻavevela eletise eletise. O leauamea uamea U foliga faavevela tubularO le a le mamao o le ogatotonu e fuafua, ma o le a le ituaiga tulaga?
O le tali o le lautele o paipa o leU foliga fa'avevela paipa. O le lautele o le paipa o le fa'avevela fa'alava e fuafua ai lona ta'ele o le paipa, ma o le paipa o le arc e fuafua ai le mamao ogatotonu o le fa'alava fa'avevela U foliga. O le tulaga masani e faapea:

1. Vaitafe o paipa: 8 mm R≥15 Nofoaga Tutotonu = 30 mm

2. Vaitafe o paipa: 10 mm R≥20 Nofoaga Tutotonu = 40 mm

3. Vaitafe o paipa: 12 mm R≥25 Nofoaga Tutotonu = 50 mm

4. Vaitafe o paipa: 14 mm R≥30 Nofoaga Tutotonu = 60 mm

5. Vaitafe o paipa: 16 mm R≥35 Nofoaga Tutotonu = 70 mm

6. Vaitafe o paipa: 18 mm R≥40 Nofoaga Tutotonu = 80 mm

7. Vaitafe paipa: 20 mm R≥45 Nofoaga Tutotonu = 90 mm

8. Vaitafe o paipa: 22 mm R≥50 Nofoaga Tutotonu = 100mm

9. Vaitafe paipa: 24 mm R≥55 Center mamao = 110mm

10. Vaitafe paipa: 25 mm R≥60 Center mamao = 120mm

U ituaiga fa'avevela faagaau

O loʻo faʻaalia i luga o le taimi o le lautele ofaagaau faamafanafana uameae 8mm, o lona lautele paipa arc e 15, ma o le mamao ogatotonu o U-foliga fa'avevela faagaau e 30mm. Pe a oʻo i le 10mm le lautele o le paipa faʻavevela, o lona lautele o paipa e 20, ona oʻo lea i le ogatotonu o le mamao.U-foliga fa'avevela paipae 40mm, ma isi.

O lea e mafai ona tatou iloa o le sootaga i le va o le ogatotonu mamao oU foliga fa'avevela elemene, paipa diameter ma paipa diameter radian e pei o lenei, ona iloa ai lea o soʻo se faʻamaufaʻailoga, e mafai ona tatou faʻatusatusaina le isi lua vaega.

E tatau i tagata fa'atau oloa ona filifili lelei oloa mana'omia e tusa ai ma mana'oga oa latou lava meafaigaluega,fa'avevela fa'aulufalegae le o ni mea fa'apitoa fa'apitoa, o lea e le mafai ai ona fa'atau atu nofoaga.Faila fa'avevela uameao loʻo faʻaaogaina lautele i le fanua o mea faʻavevela, ma o le lelei o paipa faʻavevela eletise o loʻo i ai se sootaga tuusaʻo ma le gaosiga. I le filifiliga o oloa, e tatau ona tatou faʻaeteete. JINGWEI faamafanafana ua auai i le alamanuia paipa faamafanafanaina mo le sili atu i le sefulu tausaga, ma o loo faaaogaina ana oloa i le tele o gaosi oloa lagolago ma le poto masani mauoa.


Taimi meli: Aukuso-07-2024