Aisea e seasea maua ai le ogaumu i luga ma le pito i lalo o ogaumu fa'avevela e pulea tutoatasi le vevela?

O le pulea tutoatasi o le vevela o le pito i luga ma le pito i lalo e le o se mea talafeagai o le ogaumu ua fausia i totonu o le fale.

Nai lo le taulaʻi atu pe mafai e le ogaumu filifilia ona pulea tutoatasi le vevela o le pito i luga ma lalo ifo, e sili atu le vaʻai i le numera ma foliga o le.fa'avevela o le ogaumu.I le manatu fa'aupuga, o le teleelemene faamafanafana umue tufatufaina tutusa, o le a sili atu le toniga o le vevela i totonu o le ogaumu, lea e sili atu ona lelei i le taoina o meaai, ma o le a leai se lanu le tutusa.

E le gata i le tufatufaina atu o lefaagaau faamafanafana umu, e tatau foi ona iloilo pe saʻo le pulea o le vevela o se ogaumu.Afai e le sa'o le pulea o le vevela, maualuga ma maualalo, ma e leai se tulafono e mulimuli ai, e tusa lava pe sili atufaagaau faamafanafana umu, o se ogaumu faapena e le mafai ona faia se oloa maeʻa atoatoa.

O le ogaumu faufale ou te le'i faaaogaina, leai se tala.O ogaumu masani e mafai ona tutusa le vevela ile afi pito i luga ma lalo.Tuto'atasi le pulea o le vevela o le ogaumu fa'avevela pito i luga ma le pito i lalo o lona uiga e mafai ona tu'u ese'ese vevela i luga ma pito i lalo fa'alava, ma o le vevela vevela pito i luga ma lalo e mafai ona fa'amalieina e fa'afetaui auala eseese tao tao.

mea faamafanafana umu

Faiga tasi:Afi maualuga maualuga afi maualalo talafeagai mo mafiafia i lalo manifinifi po o luga o le laulau valivali meaai

Faiga 2:Fa'avevela ma fa'a'avevela i le vevela tutusa e fetaui mo mea'ai tao masani

Faiga 3:O le afi pito i luga e maualalo le afi maualuga talafeagai mo mea'ai lanu mea'ai manifinifi pito i luga mafiafia pito i lalo

Eseese malosiaga ogaumu vevela Sone e ese foi, o nisi ogaumu laiti e leai ni tulafono faatonutonu sone vevela, o lenei oloa e talafeagai mo le auala sili ona faigofie tao tao, ma sili atu ogaumu faapolofesa e tatau ona mautinoa e mafai ona fetuunai saoloto i le sone vevela o le 200 ~ 250 ° C, e fetuutuunai i siosiomaga kuka eseese.

O le ogaumu faʻatasi ai ma le faʻatonuina o le vevela e faʻatulagaina e tusa ai ma le fua faʻatatau, afai e leai se faʻatonuga tutoʻatasi o le vevela o le afi pito i luga ma lalo, o le aofaʻi atoa o le afi pito i luga ma lalo ifo o le fua e vaevaeina e 2, e pei o le faia o le toast naʻo manaʻomia. 180 tikeri i luga o le afi, 200 tikeri ile afi pito i lalo, ma le 190 tikeri ile ogaumu e aunoa ma le pulea tutoatasi ole vevela.

E mana'omia moni lava le pulea o le vevela o fa'agaau pito i luga ma lalo mo le taoina?

A o'o mai i le taoina, o le vevela o le ogaumu o le eseesega lea i le va o le manuia ma le toilalo.E masani ona tatou vaʻaia o ogaumu taʻitasi e faʻalauiloaina le faʻatau atu o le "pito i luga ma lalo o le faʻaogaina o le vevela Q".O lea la, e mana'omia moni ea le fa'atonutonuina o le vevela tuto'atasi o paipa pito i luga ma lalo mo le taoina?

O le malosi o le ogaumu masani a le aiga e i lalo ifo o le 60L, mo se avanoa itiiti, se'i vagana ua latalata tele i le ogaumu.mea faamafanafana umu, le vevela o lefaagaau faamafanafana umuo ia lava o le a le tele sona aafiaga i meaʻai.E tusa lava pe o loʻo i ai i fualaʻau taʻitoʻatasi ni manaʻoga faʻapitoa mo le vevela o le pito i luga ma lalo ifo o le tao tao, o le eseesega o le vevela i le va o le pito i luga ma le pito i lalo o le a le tele tele, e pei o le Seti o le "pito i luga 170 ° C, pito i lalo 150 °. C” po o le “faagaau pito i luga 180 ° C, faagaau pito i lalo 160 ° C” lea e masani ona tatou vaai i ai.I se isi faaupuga, o lenei eseesega o le vevela o le 20 poʻo le 30 tikeri e toetoe lava a faʻatauvaʻa i totonu o le tamaʻi, faʻatapulaʻaina avanoa o le ogaumu.O le pulea tutoatasi o le vevela o le pito i luga ma le pito i lalo e le o se mea e manaʻomia mo ogaumu a le aiga.

Nai lo le taulaʻi atu pe mafai e le ogaumu filifilia ona pulea tutoatasi le vevela o le pito i luga ma lalo ifo, e sili atu le vaʻai i le numera ma foliga o le.faagaau faamafanafana umu.I le talitonuga, o le tele o paipa faʻavevela ma sili atu ona tufatufaina atu, o le tele foi lea o le toniga o le vevela i totonu o le ogaumu, lea e sili atu ona faʻaogaina i le taoina o meaʻai, ma o le a leai se lanu le tutusa.

E le gata i lea o vaega o le tufatufaina o lefaagaau fa'avevela umu, e tatau foi ona iloilo pe saʻo le pulea o le vevela o se ogaumu.Afai e le sa'o le pulea o le vevela, maualuga ma maualalo, ma e leai se tulafono e mulimuli ai, e tusa lava pe o lemea faamafanafana umue sili atu, o se ogaumu faapena e le mafai ona faia se oloa maeʻa atoatoa.

Afai ei ai ni ou masalosaloga i le mea faʻavevela o le ogaumu, pls faʻafesoʻotaʻi matou.

Feso'ota'iga: Amiee Zhang

Email: info@benoelectric.com

Wechat: +86 15268490327

WhatsApp: +86 15268490327

Skype: amiee19940314


Taimi meli: Iul-01-2024