Fa'aogaina o fa'aau'au fa'avevela

O le faʻavevela faʻafefe, o loʻo faʻafefeina le vevela uʻamea i luga o le pito i luga o vaega masani, faʻatusatusa i vaega masani e faʻalautele ai le faʻafefe o le vevela i le 2 i le 3 taimi, o lona uiga, o le mamafa o le eletise e faʻatagaina e vaega o le apa e 3 i le 4 taimi. o vaega masani.Ona o le faapuupuuina o le umi o le elemene, ua faaitiitia ai le vevela lava ia, lea e i ai le lelei o le saoasaoa o le maualuga o le vevela, faʻatupuina o le vevela, lelei le faʻaogaina o le vevela, maualuga le vevela, ola umi, laʻititi laʻititi o le masini faʻavevela. ma le tau maualalo i lalo o tulaga tutusa eletise.E tusa ai ma manaoga o le tagata faʻaoga mo se mamanu talafeagai, faigofie ona faʻapipiʻi.

Aemaise lava i le pisinisi faʻapipiʻi ea malulu, o oloa e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o masini, taʻavale, ie, meaʻai, meafale, ma isi pisinisi.

1211

Talosaga:

1. Fa'avevela afi eletise o le a fa'aogaina e fa'avela ai mea vaila'au, fa'agogo nisi o pauta i lalo o le mamafa, fa'atino gaioiga fa'a-mimilosi, ma fa'amamago va'alele i le vaega o vaila'au.

2. Fa'avevelaina o le hydrocarbon, e aofia ai le suau'u ga'o, suau'u mamafa, suau'u suau'u, suau'u vevela, suau'u lubricating, paraffin.

3. Fa'agasolo vai, ausa fa'avela, masima liusuava, kasa nitrogen (ea), kasa vai ma isi sua e mana'omia ona fa'avevela ma fa'avevela.

4. Ona o le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o faʻamalama eletise, o meafaigaluega e mafai ona faʻaaogaina lautele i vailaʻau kemisi, alamanuia militeri, suauʻu, kesi masani, faʻasalalauga i fafo, vaʻa, nofoaga eli ma isi nofoaga e manaʻomia ai le pa.

O le faʻaogaina o pupuni o le ea e masani lava i le gaosiga o masini, faʻapea foʻi ma mea tau taavale, meaʻai, ie, meafale, ma isi pisinisi, aemaise lava ile vaega ole ea.O lo'o fa'ailoa mai i le fa'atomuaga e fa'apitoa le lelei o fa'avevela fa'avevela i le fa'avevelaina o fue


Taimi meli: Apr-20-2023